Basisschool

Methodeschool

1 week 17 hours ago

Onze bewegingsleerkracht SILKE was weer te bewonderen in PLT magazine van de Gemeente Pelt.
Wij zijn trots dat ze een teamlid is van onze school en dit ook zal blijven terwijl ze haar droom bij RSCA Women gaat waarmaken. De Libellenschool zal zeker voor haar supporteren! ⚽

3 weeks 4 days ago

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE DIGITALE INFOAVOND VOOR DE KLEUTERS!

Bekijk alvast het filmpje voor meer informatie.
--> youtu.be/L-nvp6JMpmc <---

www.delibellenschool.be

3 weeks 5 days ago

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE DIGITALE INFOAVOND VOOR DE LAGERE SCHOOLKINDEREN!

Bekijk alvast het filmpje voor meer informatie.
--> youtu.be/J4QdJsv7ziQ <--

www.delibellenschool.be

4 weeks 2 hours ago

Vandaag vieren wij Vaderdag!

Met Moederdag hebben we het op een speciale manier moeten vieren vanwege de bizarre tijd. Het was anders, maar daarom niet minder speciaal. Omdat we het zo speciaal vonden hebben we dit idee doorgetrokken voor onze papa’s van de vlindertuin.

Veel kijkplezier!

youtu.be/y7l5FcDjGE0

1 month 4 days ago

Ben je op zoek naar een goede LAGERE SCHOOL voor je kind? Een waar het kan leren van en met andere kinderen? Een school waar je kind op eigen tempo kan groeien en waar de leerkrachten hem ondersteunen als een coach? Een school met een krachtige visie, waar jouw kind écht centraal staat? Bekijk dan dit filmpje, voor extra uitleg kan je je inschrijven op onze digitale infoavond op donderdag 18 juni 2020.

1 month 4 days ago

Ben je nog op zoek naar een goede KLEUTERSCHOOL? Een school met een krachtige visie, waar jouw kleuter écht centraal staat? Waar je kleuter persoonlijk kan groeien en mag leren vanuit eigen ervaringen en interesses?
Bekijk dan dit filmpje, voor extra uitleg kan je je inschrijven op onze digitale infoavond op vrijdag 19 juni 2020.

1 month 1 week ago

Wij zijn heel trots op onze bewegingsleerkracht Silke dat ze haar dromen kan volgen en dat ze onze kinderen van de Libellenschool op een heel sportieve manier kan begeleiden.

1 month 1 week ago

Zou u graag wat meer informatie over onze schoolwerking willen hebben of vragen stellen aan de leerkrachten ?

Dan kan u terecht op onze digitale infoavonden, deze zullen door gaan op:
- donderdag 18 juni om 20u00 voor de libellentuin (voor onze lagere schoolkinderen)
- vrijdag 19 juni om 20u00 voor de vlindertuin (voor onze kleuters)
Inschrijven voor deze infoavonden kan binnenkort,
hou zeker onze Facebook daarvoor in de gaten!

Zou u graag in de tussentijd informatie over onze schoolwerking willen verkrijgen
dan kan u altijd terecht via:
° Onze website: www.delibellenschool.be
° Telefonisch contact met onze coördinator Heidi Put: 011 49 45 30

Wij heten jullie kind(eren) welkom in de Libellenschool.
Let wel op, de inschrijvingen zijn beperkt!

1 month 4 weeks ago

Vandaag werd onze school vermeld in de kranten

Onze school start 18 mei 2020 nog niet voor de libellentuin, de opvang blijft wel open. Een van de doorslaggevende factoren voor deze beslissing is de massale tevredenheid van de ouders over de kwaliteit van ons online onderwijs. Wij investeren hier veel in met gedifferentieerde opdrachten, op maat van ieder kind.
Ook de kleuters krijgen deze aangeboden, in de vorm van zelf uitgewerkte doe-opdrachten. De ouders werken fantastisch mee, en er is wekelijks overleg met de ouders en het kind in de libellentuin. De leerkrachten maken zelf instructiefilms en kunnen altijd gebeld worden voor hulp. Wij hebben het daarom aangedurfd om op zoek te gaan naar een 'gouden compromis', waar alle partijen zich in kunnen vinden. We zijn erg blij dat we ook in dit verhaal er weer in geslaagd zijn om echt samen school te maken! 🥰

2 months 2 days ago

EINDELIJK, de verrassing kunnen we onthullen ! 😍😍😍

Vandaag vieren wij Moederdag op wel een heel bizarre manier. Maar het is niet omdat het zo bizar is, dat het daarom minder bijzonder moet zijn. Daarom hebben we stiekem een verrassing voor alle mama's. Wil je weten wat het is? Bekijk dan het filmpje. 🥰

www.youtube.com/watch?v=tfJAI9-ofw0

This is a Facebook demo page created by plugin automatically. Please do not delete to make the plugin work properly.